Επίσκεψη στο 20ο νηπιαγωγείο Καβάλας

Στις 21 Μαΐου του 2014 η ομάδα των Παραμυθάδων επισκέφθηκε το 20ο Νηπιαγωγείο Καβάλας. Αυτή τη φορά με ένα διαφορετικό παραμύθι, «ο ποντικός και η θυγατέρα του». Το παραμύθι αυτό αποτελεί παραλλαγή του δικού μας παραμυθιού «Ο γάμος του ποντικού».

Σκοπός μας ήταν η αφήγηση και δραματοποίηση του παραμυθιού, ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν αφόρμηση για την καλοκαιρινή τους εκδήλωση. Στη συνέχεια, κάναμε μία μικρή συζήτηση με τα παιδιά γύρω από το παραμύθι και τα ηθικά διδάγματά του και έπειτα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δραματοποιήσουν το παραμύθι· στο μεγαλύτερο μέρος του μάλιστα, μόνα τους, χωρίς υποβολείς. Στο τέλος της επίσκεψής μας γελάσαμε όλοι μαζί παίζοντας ένα παιχνίδι φαντασίας και δημιουργικότητας.

Ευχαριστούμε πολύ τις νηπιαγωγούς κκ. Ευαγγελία Κυριακόγλου και Αντωνία Πεΐδου, την υπεύθυνη του νηπιαγωγείου κ. Ευφροσύνη Μπίμπη, καθώς και τις δασκάλες της Α’ τάξης του 20ου Δημοτικού Σχολείου για την όμορφη φιλοξενία και συνεργασία τους.

Συμμετείχαν οι Παραμυθάδες: Μέλη Μίχα και Απόστολος Τσομπανόπουλος.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Categories: Τα νέα μας | Ετικέτες: | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Εδώ σχολιάζετε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.