Ασφυκτικά γεμάτο το Παιδικό Τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας στην εκδήλωση των Παραμυθάδων!

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, μαζευτήκαμε Παραμυθάδες και φίλοι (μικροί και μεγάλοι) στο Παιδικό Τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός». Αφορμή για την συνάντηση, η καθιερωμένη μας χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον τρίτο όροφο, ανάμεσα στα εκατοντάδες βιβλία με την μυρωδιά του χαρτιού να σε μεθάει και να σου προκαλεί την φαντασία για ακόμα ένα παραμύθι, για άλλη μία ιστορία.

Αγαπημένοι ήρωες παραμυθιών άρχισαν να ξεπηδάνε από τα ράφια της βιβλιοθήκης, ενώ καλικάντζαροι και ξωτικά άρχισαν να μας πετάνε βιβλία, να αναβοσβήνουν τα φώτα και να μας τρομάζουν με τις τσιριχτές φωνές τους29. Τα παράθυρα μαύρισαν από το κακό τους και δεν μας άφηναν να δούμε έξω ενώ οι δείκτες του ρολογιού επαναστάτησαν κι άρχισαν να γυρίζουν ανάποδα.

Τι από όλα αυτά έγινε στα αλήθεια;…δεν θυμάμαι, μην ρωτάτε. Ήταν τόσο πολύς ο κόσμος που τα χάσαμε. Μα σίγουρα παραμυθιαστήκαμε κι ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον Δεκέμβριο του 2019, για την επόμενη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας στον χώρο της Βιβλιοθήκης.

Καλή χρονιά τώρα να έχουμε!

Συμμετείχαν οι Παραμυθάδες: Τάσος Καπατζιάς, Ζωή Τσαπανίδου και Χρήστος Π. Τσίρκας

Categories: Τα νέα μας | Ετικέτες: ,,, | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Εδώ σχολιάζετε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.