Στις 8 του Μάη η ομάδα των Παραμυθάδων τίμησε την γιορτή της μητέρας με αφηγήσεις παραμυθιών που θυμόμασταν από τις δικές μας μανούλες. Αφιερώσαμε μάλιστα την ημέρα στις μάνες που ο Θεός τους μοίρασε έναν πιο δύσκολο αγώνα από αυτόν των υπολοίπων. Στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό της Π.Ε Καβάλας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο χώρο της Μεγάλης Λέσχης. Αν και η προσέλευση ήταν περιορισμένη, ίσως λόγω των πολλών παράπλευρων εκδηλώσεων, η ατμόσφαιρα ήταν γλυκιά και τρυφερή, ως συνήθως όταν υπάρχουν ανάμεσα μας μικρά παιδιά. Μας τίμησε ιδιαιτέρως με την παρουσία του ο δήμαρχος Καβάλας, κ. Μουριάδης, ο οποίος έδειξε μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα του νεοσύστατου συλλόγου και υποσχέθηκε στα μέλη του ΔΣ ότι θα ασχοληθεί ιδιαιτέρως με τα θέματα τους, εντάσσοντάς τους σε σχετικά προγράμματα.
Ευχόμαστε από καρδιάς να ήμασταν η αφορμή να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, δίνοντας αποτέλεσμα στην πρωτοβουλία της ομάδας μας.
Συμμετείχαν οι: Καπατζιάς Τάσος, Κεσικιάδου Ελισάβετ, Μίχα, Μέλη, Μπουγά Μαρία, Ράπτη Αδελαϊς, Τσαπανίδου Ζωή, Τσίρκας Χρήστος και Τσιφλίδου Αρετή, ενώ στην μουσική συνδοδεία μας υποστήριξαν ο Μανώλης Παργεντάκης και η Φωτεινή Σπαθάρη.







