Θες να ακούσεις παραμύθια; Συντονίσου στην συχνότητα της ΕΡΤ Καβάλας, στους 96.3 στα FM!

ert-kavalaΟι Παραμυθάδες θα ταξιδέψουμε μέσα από τα ερτζιανά κύματα αύριο Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου. Οι δείκτες των ραδιοφώνων θα πρέπει να συντονιστούν στην ΕΡΤ Καβάλας και τους 96.3 μεγάκυκλους και λίγο μετά τις 11 το πρωί τα παραμύθια θα αρχίσουν.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της δημοσιογράφου της ΕΡΤ Καβάλας, Ρένας Πανταζόγλου, σε συνεργασία με την Ομάδα Μελέτης, Διατήρησης και Διάδοσης του Λαϊκού Παραμυθιού και Παιχνιδιού «Οι Παραμυθάδες» με αφορμή τις γιορτές του Δωδεκαημέρου.

Αύριο Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου θα ακουστούν τα παραμύθια «Ο παπουτσής και τα ξωτικά» των αδερφών Β. & Γ. Γκριμ και «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Χ.Κ. Άντερσεν. Την Παρασκευή την ίδια ώρα περίπου, θα ακουστεί το παραμύθι της προφορικής μας παράδοσης «Συμφωνία με έναν καλικάντζαρο» καθώς και το «Δωδεκαήμερο και καλικάντζαροι». Το δεύτερο δεν είναι παραμύθι, αλλά λίγα λόγια για τις γιορτές του δωδεκαημέρου καθώς και για τα σκανδαλιάρικα καλικαντζαράκια!

Τα παραμύθια θα επαναλληφθούν την ερχόμενη Τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου.

Για όσους δεν διαθέτουν ραδιοφωνική συσκευή, η εκπομπή θα μεταδίδεται και από τον ιστότοπο της ΕΡΤ, στους Περιφερειακούς Σταθμούς του Webradio (Μεταβείτε κατευθείαν πατώντας εδώ)!

Στο στούντιο

Στο στούντιο

Categories: Τα νέα μας | Ετικέτες: | 2 Σχόλια

Πλοήγηση άρθρων

2 thoughts on “Θες να ακούσεις παραμύθια; Συντονίσου στην συχνότητα της ΕΡΤ Καβάλας, στους 96.3 στα FM!

  1. Έφη Χειλά

    Καλησπέρα Παραμυθάδες, θα θέλαμε να ξανακούσουμε και φέτος παραμύθια στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ…Καλές γιορτές και ευχές για ένα δημιουργικό 2018

    Μου αρέσει!

    • Από την ΕΡΑ Καβάλας μας ενημέρωσαν ότι θα επαναλλάβουν τα περσινά παραμύθια. Παρόλα αυτά, μπορείς να τα ακούσεις και στην σελίδα μας αν από το επάνω μενού επιλέξεις «Περιεχόμενα» και αμέσως μετά «Παραμύθια για αφτιά».

      Μου αρέσει!

Εδώ σχολιάζετε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.