Προσεχώς: Στην Καλαμπάκα, «Παραμύθια στα ριζά των Μετεώρων»!

Αφισα Στα ριζα των ΜετεωρωνΧριστούγεννα και τα παραμύθια ταξιδεύουν. Οι Παραμυθάδες επισκεπτόμαστε για δεύτερη χρονιά την όμορφη Καλαμπάκα και συμμετέχουμε στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές που συνδιοργανώνουν το Μουσείο Ελληνικής Παιδείας, ο Δήμος Καλαμπάκας και ο Πολιτστικός Σύλλογος «Επί Σταγών».

Για εμάς, είναι ιδιαίτερη η χαρά μας, μιας και πρόκειται να αφηγηθούμε παραμύθια μέσα στο Μουσείο Ελληνικής Παιδείας. Σε έναν χώρο που πέρυσι δεν υπήρχε αλλά τον είδαμε να δημιουργείται, άλλοτε από τις συζητήσεις μας με τον εμπνευστή του, Παύλο Μπαλογιάννη κι άλλοτε από κοντά με τα μάτια μας, όταν έτυχε να βρεθούμε εκεί τον Μάιο.

«Παραμύθια, στα ριζά των Μετεώρων» είναι ο τίτλος των εκδηλώσεων στις οποίες καταθέτουν την ψυχή τους, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Επί Σταγών» της Καλαμπάκας. Οι «Παραμυθάδες» θα αφηγηθούμε Χριστουγεννιάτικα παραμύθια την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί.

Καλές γιορτές σε όλους!

Categories: Τα νέα μας | Ετικέτες: ,, | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Εδώ σχολιάζετε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: