«Οι μουζικάντες» στο 17ο Δημοτικό

Στο 17ο Δημοτικό σχολείο Καβάλας βρεθήκαμε σήμερα η ομάδα των Παραμυθάδων μετά από πρόσκληση που μας έγινε. Μόλις φτάσαμε λίγο μετά τις 10:30, κατευθυνθήκαμε στον χώρο που θα παρουσιάζαμε το παραμύθι μας και τον διαμορφώσαμε κατάλληλα μαζί με τους ευγενικούς βοηθούς μας. Γύρω στις 10:45 μαθητές όλων των τάξεων -σε δύο παρτίδες- μας καλωσόρισαν θερμά και το παραμύθι ξεκίνησε. Μετά το τέλος της αφήγησης συζητήσαμε με τα παιδιά τι μας άρεσε στο παραμύθι και τι όχι. Οι απαντήσεις που πήραμε μας εξέπληξαν θετικά. Ήταν από τις λίγες φορές που τα παιδιά εστίασαν στην φιλία, στην προσπάθεια και στην επίτευξη του ονείρου που είχαν τα τέσσερα ζώα μας με «αρχηγό» τον γάιδαρο.

Αφού λοιπόν σχολιάσαμε το παραμύθι σειρά είχε η δραματοποίηση. Η αίθουσα γέμισε με σκυλάκια κουρασμένα, ναζιάρες γατούλες, λυπημένα κοκοράκια και αισιόδοξα γαϊδουράκια.

Ήταν μια από τις πιο όμορφες επισκέψεις μας. Ευχαριστούμε τους δασκάλους για την πρόσκληση και ευχόμαστε τα παιδιά να έχουν πάντα αυτή την ζωντάνια και την ευαισθησία.

Συμμετείχαν οι παραμυθάδες: Ράπτη Αδελαίδα, Τσιφλίδου Αρετή και Χαριζάνη Μαρία.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Advertisement
Categories: Τα νέα μας | Ετικέτες: ,, | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Εδώ σχολιάζετε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: