Μαθήματα εκμάθησης bendir (μπεντίρ) και daff (νταφ).

Το χαρακτηριστικό με το νταφ είναι τα δαχτυλίδια στην εσωτερική του πλευρά που δίνουν μια άλλη διάσταση.

Το χαρακτηριστικό με το νταφ είναι τα δαχτυλίδια στην εσωτερική του πλευρά που δίνουν μια άλλη διάσταση.

Στο πλαίσιο ανέλιξης της τεχνικής αφήγησης των παραμυθιών από την ομάδα των Παραμυθάδων, πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα σεμινάριο εκμάθησης κρουστών οργάνων. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτήσουμε μια επαφή με τα συγκεκριμένα όργανα τα οποία θα μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε συνοδευτικά στην διάρκεια της αφήγησης.

Το σεμινάριο που θα είναι μία φορά την εβδομάδα θα διαρκέσει μέχρις ότου οι συμμετέχοντες φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ το κόστος του θα εξαρτηθεί από το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο info@paramythades.org και για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις στο 6946 816535 και 6948 352915 (Χρήστος Τσίρκας).

bendir

 

Advertisement
Categories: Λοιπά | Ετικέτες: ,,, | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Εδώ σχολιάζετε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: