Στο bazaar του Φιλοζωικού Σωματείου «Αίσωπος»!

MISSA IAN 2008 033Μετά από πρόσκληση του Οικολογικού και Φιλοζωικού Σωματείου «Αίσωπος», οι Παραμυθάδες θα δώσουμε το παρόν μας, στο bazaar που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Πιο συγκεκριμένα, θα παραβρεθούμε το πρωί του Σαββάτου όπου και θα αφηγηθούμε παραμύθια από την προφορική παράδοση που σχετίζονται με την συμβίωση του ανθρώπου με τα ζώα.

Για περισσότερη πληροφόρηση, παραθέτουμε και το δελτίο τύπου του σωματείου «Αίσωπος» για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Καβάλα,  30 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με αφορμή την 4η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων , το Οικολογικό και Φιλοζωικό Σωματείο Αίσωπος, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώνει Bazaar με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τις ανάγκες του Συλλόγου.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να επισκεφτείτε το περίπτερό μας , το οποίο θα βρίσκεται μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος την Παρασκευή 4/10 από τις 5 το απόγευμα και το Σάββατο 5 /10 από τις 9 το πρωί έως το μεσημέρι.

Στο περίπτερό μας θα βρείτε βιβλία, παιχνίδια και διάφορα αντικείμενα για τα κατοικίδιά σας, κούπες και διάφορα αναμνηστικά με το λογότυπο του Συλλόγου. Επίσης, θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό, αιτήσεις για νέα μέλη και κάποιο άτομο του Συλλόγου για όποιο από τα παλιά μέλη θελήσει, να μπορεί να πληρώσει την συνδρομή του την ημέρα του Bazaar.

Επειδή όπως γνωρίζετε το Σωματείο μας αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές, και βασική πηγή εσόδων του είναι οι κατά καιρούς χορηγίες των φίλων και των υποστηρικτών του καθώς και οι συνδρομές των μελών (ενώ παράλληλα δεν έχει ποτέ επιχορηγηθεί από κάποιο κρατικό ή δημόσιο φορέα) η παρουσία σας είναι για εμάς πολύ σημαντική.

Και για τους μικρούς μας φίλους στο bazaar, την Παρασκευή  4/10 θα χορέψει για μας τμήμα της Δημοτικής Σχολής Χορού της πόλης μας και το Σαββάτο 5/10 θα μας συντροφεύσουν  οι Παραμυθάδες με παιδικά παραμυθάκια με θέμα, φυσικά, τι άλλο ; τα ΖΩΑ!!!!!.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, να γνωριστούμε καλύτερα, να γιορτάσουμε την Ημέρα των Φίλων μας και ΜΑΖΙ να προσπαθήσουμε να τα βοηθήσουμε.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΕΛΕΧΡΑ ΕΛΕΝΗ                                                          ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

Categories: Τα νέα μας | Ετικέτες: ,,, | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Εδώ σχολιάζετε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.