Παραμυθί…ΖΩ

Παραμυθι...ΖΩΈχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε σήμερα το πρώτο μας δικτυακό παιχνίδι, που βασίζεται στα παραμύθια που έχουμε δημοσιεύσει και θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε εδώ. Είναι ένα απλό παιχνίδι ερωτήσεων, με 4 πιθανές απαντήσεις (1 σωστή, 3 λανθασμένες), όπου ο παίκτης πρέπει να επιλέξει τη σωστή, σύμφωνα με το δημοσιευμένο παραμύθι.

Στο παιχνίδι μπορούν να συμμετέχουν όσοι θέλουν, είτε για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους ή για να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους και τη μνήμη τους στα παραμύθια. Πιστεύουμε ότι θα είναι χρήσιμο για τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που, μετά την ανάγνωση κάποιου παραμυθιού στα παιδιά, θα μπορούν να ελέγξουν πόσο το παρακολούθησαν και τι θυμούνται.

Στις 40 περίπου ημέρες που χρειάστηκαν για το σχεδιασμό και την ανάπτυξή του, έχουμε προλάβει να προσθέσουμε γύρω στις 200 ερωτήσεις. Στο μέλλον όμως είμαστε σίγουροι ότι ο αριθμός αυτός θα μεγαλώσει πολύ γρήγορα καθώς ερωτήσεις μπορεί να προσθέτει όποιος θέλει, είτε είναι μέλος της ομάδας μας ή όχι, αρκεί να έχει ένα λογαριασμό στο facebook.

Πρέπει να γνωρίζετε όμως ότι οι νέες ερωτήσεις (με τις απαντήσεις τους) δεν εμφανίζονται άμεσα στα παιδιά, καθώς πρέπει πρώτα να τις ελέγξουμε αν είναι κατάλληλες για παιδιά και αν έχουν ορθογραφικά, συντακτικά ή νοηματικά λάθη. Με δεδομένο ότι το κοινό μας είναι (κυρίως) τα παιδιά, πρέπει να φροντίζουμε ώστε το περιεχόμενό τους να είναι αποδεκτό.

Ελπίζουμε να σας αρέσει και είμαστε στη διάθεσή σας αν έχετε προτάσεις για προσθήκες ή αλλαγές. Σκοπός μας, είναι να κάνουμε το παιχνίδι εύχρηστο και προσιτό προς όλα τα παιδιά (μικρά, μεγάλα και μεγαλύτερα), γι’ αυτό και χρειαζόμαστε τη συνδρομή σας. Το παιχνίδι μας θα το βρίσκετε στο μενού που βρίσκεται στο επάνω μέρος της κάθε σελίδας μας, καθώς και στο κέντρο της αρχικής όπου φαίνεται το λογότυπο με τον τίτλο «Παραμυθι…ΖΩ».

Για το τέλος, ας αναφερθεί ότι η ιδέα και η υλοποίηση του παιχνιδιού είναι του υπογράφοντα, ενώ βοήθησαν με προτάσεις, δοκιμές, προσθήκη και έλεγχο των ερωτήσεων και οι υπόλοιποι Παραμυθάδες (με ειδική μνεία όμως για τους Χρήστο Τσίρκα και Τάσο Καπατζιά).

Categories: Τα νέα μας | Ετικέτες: | 1 σχόλιο

Πλοήγηση άρθρων

One thought on “Παραμυθί…ΖΩ

Εδώ σχολιάζετε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: