Παραμυθάδες και Δημοτική Σχολή Χορού

Η Ομάδα Μελέτης, Διατήρησης και Διάδοσης του Λαϊκού Παραμυθιού και Παιχνιδιού «Οι Παραμυθάδες» και η Δημοτική Σχολή Χορού της ΔΗΜΟΦΈΛΕΙΑΣ, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και παρουσιάσαμε από κοινού το παραμύθι της προφορικής παράδοσης «Η Κάλλω και οι καλικάντζαροι» τρείς φορές κατά την διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Η σύμπραξή μας έγινε σε επίπεδο «καλικάντζαρων», αφού η Δημοτική Σχολή Χορού του Πυθαγόρα και η Δασκάλα του συγκεκριμένου τμήματος Δήμητρα Παπαδάκη, χορογράφησε τα κομμάτια όπου συμμετείχαν οι καλικάντζαροι στο παραμύθι μας.

Λίγο πριν την έναρξη...οι τελευταίες οδηγίες!

Λίγο πριν την έναρξη…οι τελευταίες οδηγίες!

Έτσι, την Παρασκευή 14 και την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στο Εμπορικό Κέντρο της Καβάλας, «Η Κάλλω και οι καλικάντζαροι» γίνανε ένα μικρό «μιούζικαλ» με τη ζωντάνια των μικρών μας χορευτών. Η συνεργασία μας με τη ΔΗΜΟΦΕΛΕΙΑ δεν ξεκίνησε τώρα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρωτοσυνεργαστήκαμε στο «Μέρες Cosmopolis» ενώ με τη Δημοτική Σχολή Χορού στο «Ραφτάδικο του βασιλιά» όπου για δύο Σάββατα πραγματοποίησαν εργαστήρια κατασκευής και εκμάθησης χορού. Ευχαριστούμε τόσο την υπεύθυνη Άλκηστη Βλάχου, όσο και τη Διευθύντρια της σχολής Κική Βασιλούδη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας. Καλή χρονιά σε όλους μας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Categories: Τα νέα μας | Ετικέτες: ,,, | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Εδώ σχολιάζετε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.