η Αγέλαστη Πολιτεία και οι καλικάντζαροι

Το παραμύθι των Χ. & Π. Κατσιμίχα, «η Αγέλαστη Πολιτεία και οι καλικάντζαροι» που παρουσίασαν στην «Παραμυθοφωλιά» από κοινού οι ομάδες «Τέχνης Έρευνα» και «Οι Παραμυθάδες», το παραθέτουμε σήμερα από μια ερασιτεχνική και αμοντάριστη λήψη.

Στο παραμύθι συμμετείχαν η Ιάσμη Μαντζουράνη (Αφηγήτρια), Ξανθούλα Στογιαννίδου και Χρήστος Τσίρκας (καλικάντζαροι -όνομα και πράμα- και αγέλαστοι άνθρωποι). Μαζί τους και οι εύθυμοι μουζικάντηδες του παραμυθιού, Μάριος Τσακνάς (κιθάρα 5χορδη-του είχε σπάσει μια χορδή εκείνη την μέρα) και Παναγιώτης Άτσαλος (Ελατωμματική επαγγελματική μελόντικα).

Ευχαριστούμε πραγματικά όσους συνέδραμαν στην πραγματοποίηση και παρουσίαση του παραμυθιού.

ΥΓ. Η μέρα της μαγνητοσκόπησης ήταν η 30η Δεκεμβρίου 2011, δηλαδή η τελευταία μέρα, γεγονός που οδήγησε τους συντελεστές σε ένα μικρό σχετικό αλαλούμ του παραμυθιού.

Και πάλι ευχαριστούμε.

Advertisement
Categories: Παραμύθια για μάτια και αυτιά | Ετικέτες: | Σχολιάστε

Πλοήγηση άρθρων

Εδώ σχολιάζετε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: